‘Temptation Island vips’: de fatale relatietest van Pommeline en Fabrizio gaat van start

Foto: SBS

Laat het feit dat u de afloop al kent de pret niet bederven: vanaf vrijdagavond kunt u in Temptation Island vips de laatste relatietest volgen van Pommeline en Fabrizio, voor het verloofde stel uit elkaar ging.

De fans van het gewone Temptation Island moeten nog even geduld uitoefenen: dat nieuwe seizoen zal pas in het voorjaar van 2020 te zien zijn. Toch is er vanaf nu met Temptation Island vips een aardig zoethoudertje. De blikvanger daarin wordt het gehannes van Fabrizio Tzinaridis (26), de tatoeëerder-met-nieuwe-neus, en Pommeline Tillière (25).

Tijdens de opnames waren de twee nog een stel, samenwonend én verloofd. Maar intussen raakte bekend dat ze uit elkaar zijn, werd wat modder heen en weer gegooid en haalde Pommeline de voorbije week nog het nieuws met haar nieuwe vriend, ene Levi Murillo. Of hun deelname aan Temptation Island vips daar iets mee te maken had, was tot nog toe evenwel niet duidelijk.

Zwanger

Wagen voorts hun kans op eeuwig vertrouwen: de Nederlandse YouTubers Thomas Cox en Yasmin Karssing en Damian Diepeveen uit Oh oh daar gaan we weer en zijn vriendin Shirley, die later bekenden dat ze voor de start van het programma al niet meer samen waren. En het duo Channah Koerten en Quentin Steenwinkel, die u al dan niet kent van Ex on the beach: double Dutch. Ook die laatsten waren goed voor een twist: zij verlieten het eiland vroegtijdig vanwege de zwangerschap van Channah.

Er duikt deze editie nóg een bekend gezicht op: Laetitia Nouhhaïdi, die destijds haar pijlen niet geheel onverdienstelijk richtte op Mezdi Al Shekhly. Zij maakt ineens haar opwachting als extra verleidster.

‘Temptation Island vips’, Vijf, 20.35 uur

bekijk ook

“Dit gaat ze niet leuk vinden”: Pommeline in tranen tijdens eerste aflevering Temptation Island VIPS