Sterrenrestaurant Berto in Waregem sluit de deuren: "We slaan de pagina om"

David Bertolozzi en An Kint Foto: kvo

Waregem -

Geen Berto meer in de Holstraat in Waregem. Het sterrenrestaurant sluit de deuren, chef-kok David Bertolozzi en echtgenote An Kint richten hun aandacht nu volledig op de bistro die ze uitbaten in het stadion van voetbalclub Zulte Waregem.

“Na 13 jaar doen we vol overgave & enthousiasme de deuren dicht”, klinkt het. “We willen iedereen, die dit verhaal onvoorwaardelijk mee hielp schrijven, heel erg bedanken: vooraleerst de Michelingids & Gault&Millau (het restaurant had één Michelinster en scoorde 16 op 20 in Gault&Millau, nvdr.) voor hun wederzijds & jarenlang vertrouwen, ons team, onze collega-chefs, onze vrienden, onze familie, onze kinderen máár bovenal onze klanten! Jullie hebben er 13 fantastisch boeiende jaren van gemaakt en van het getal 13 een geluksgetal gemaakt voor ons!”

“We slaan de pagina nu volledig om naar het volgende hoofdstuk. Het hoofdstuk van Bistro Berto in het Regenboogstadion van de Essevee, Zuiderlaan 17 te Waregem waar u sinds een jaar kan genieten van de typische Bistro Berto keuken in een sportief kader. Wij hopen u te mogen verwennen voor minstens opnieuw 13 jaar!”

Door jvh
Meest recent