Demi Moore en Ashton Kutcher verloren kindje na zes maanden zwangerschap

© © The Hollywood Archive/PictureL

Demi Moore (56) mocht zwoel pottenbakken met Patrick Swayze in Ghost, stond in 1991 naakt op de cover van Vanity Fair terwijl ze zeven maanden zwanger was en heeft er een huwelijk op zitten met Freddy Moore, Bruce Willis en Ashton Kutcher. Nu brengt de Amerikaanse actrice op 24 september haar memoires uit onder de titel Inside out. Daarin vertelt ze onder meer hoe ze in haar relatie met Kutsher na zes maanden zwangerschap hun kindje verloor.

eap

Het meisje zou de naam Chaplin Ray gekregen hebben. Het koppel, dat zes jaar getrouwd was, probeerde nog via IVF om opnieuw zwanger te raken, maar die pogingen bleven zonder succes. De miskraam hakte er zo stevig in bij Moore dat ze naar de fles greep en verslaafd raakte aan pijnstillers. Dat was niet voor het eerst: in de jaren tachtig liet ze zich al opnemen in een afkickkliniek.

In 2011 ging het koppel uit elkaar, na een scheve schaats van Kutcher. Een jaar later kreeg Moore een beroerte, nadat ze had geblowd en lachgas had gebruikt op een feestje. Haar drie dochters, die ze kreeg met Willis, raakten daardoor van haar vervreemd. Ze koos opnieuw voor de afkickkliniek, haalde de banden weer aan met haar kinderen en staat opnieuw naakt op de cover van een magazine: het oktobernummer van Harper’s Bazaar.

Aangeboden door onze partners

Lees ook