Disneyland Paris begint al vroeg aan Halloween en geeft zeeheks Ursula uit ‘De kleine zeemeermin’ eigen show

© ISOPIX

Met de zomervakantie achter de rug richten de pretparken zich op Halloween. Disneyland Paris haalt alvast alles uit de kast voor het jaarlijkse griezelfestijn, en dat al heel snel. Vanaf 28 september is het pretpark helemaal in griezelmodus. Inclusief een eigen show voor de demonische zeeheks Ursula uit ‘De kleine zeemeermin’.

nkdr

Hoewel Halloween pas op 30 oktober valt, kunnen de echte fans al vanaf 28 september in een volledig in herfstkleuren en pompoenen aangekleed Disneyland Paris terecht. Een van de zones - Frontierland - zal versierd zijn met spookjes en kleurrijke standbeelden uit de film Coco. Voor een keertje krijgen de Disney-schurken de hoofdrol in het park en Mickey, Minnie en Goofy zullen er ook iets griezeliger bijlopen dan gewoonlijk.

Wat de attracties betreft: het spookhuis Phantom Manor werd grondig gerenoveerd en zal heropend zijn voor Disney’s Halloween Festival. De Twilight Zone Tower of Terror wordt eveneens vernieuwd.

Voor wie het nóg wat theatraler mag: de zeeheks Ursula uit ‘De Kleine Zeemeermin’ krijgt haar eigen show, samen met enkele andere legendarische schurken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten