‘Temptation’ Sidney mag op zoek naar zijn 77ste meisje: Demi bevestigt breuk

Foto: Vijf

Demi en Sidney uit het laatste seizoen van ‘Temptation Island’ zijn uit elkaar. Dat laat Demi weten op Instagram. Een reden voor de breuk is - nog - niet bekend, maar uit de boodschap van Demi valt op te maken dat dat niet zo zal blijven.

Zijn onstuimige en soms agressieve gedrag tijdens dronken nachten op ‘Temptation Island’ , dat overleefden ze. Het feit dat zij tegen verleider Gaetan vertelde dat ze Sidney eigenlijk niet echt miste, dat overleefden ze. Sidney die in de auto liet weten dat Demi al zijn 76ste bedpartner zou zijn, dat overleefden ze. Maar nu is er iets gebroken tussen Demi en Sidney, al is het voorlopig nog koffiedik kijken waarom.

“Via deze weg laat ik weten dat Sidney en ik niet meer samen zijn”, schrijft Demi, “Het hele verhaal komt nog wel uit.” Meteen daarna gevolgd door een foto met ‘Temptation’ Rodanya die schrijft dat ze Demi altijd zal steunen. Op de sociale media van Sidney? Radiostilte.

De breuk van Demi en Sidney betekent dat nu nog maar één van de vier deelnemende koppels samen is, zij het dan na een korte pauze. Heikki en Milou namen na de uitzendingen even afstand van elkaar, maar hebben elkaar toch teruggevonden. Na de vriendschappelijke breuk van Laura en Roger en die tussen Rodanya en Morgan - nadat Morgan een kind verwekte bij Rodanya - blijven enkel Heikki en Milou dus nog over.

‘Temptation’ Sidney mag op zoek naar zijn 77ste meisje: Demi bevestigt breuk
Door nkdr