Bart Kaëll wordt metalzanger

Foto: hAllooMedia

Bekende Vlamingen met de mond vol tanden zetten, het is Luk Alloo’s favoriete hobby in (h)ALLOOMEDIA. Dit keer is Bart Kaëll het slachtoffer van dienst. De Zeil je voor het eerst-zanger wordt prompt door Alloo omgedoopt tot metalzanger.

Alles begint natuurlijk met één vraag: schuilt er in Kaëll stiekem een headbanger? “Mijn broer luisterde vroeger eerder naar Pink Floyd en Lou Reed”, vertelt hij. “Dus ik ben wel met die muziek opgegroeid.” Op de vraag om de daad bij het woord te voegen en een metalversie te zingen van De Marie-Louise, reageert hij iets minder enthousiast. Alloo heeft echter al de hardrockband Wix opgetrommeld in Aalter, dus zit er voor Kaëll niets anders op dan zich helemaal te smijten. Zonnebril incluis.

Voorts passeert Alloo ook nog op het afgelopen Filmfestival in Oostende, gaat hij op ziekenbezoek bij Goedele Liekens, helpt hij Sergio Quisquater aan voldoende publiek, quizt hij met Paul Jambers en Ella Leyers, en hebben de ex-topsporters en hun ‘dates’ weer een proefje te goed in Camping Reumatiek.

INFO

VTM, (h)ALLOOMEDIA, 21.45 uur

Door eadp
TOP 10 MEEST GELEZEN