De vermoedelijke opstelling van Club Brugge: “Okereke? Ik zag goede dingen op training”

Philippe Clement heeft een volledig fitte kern tot zijn beschikking. Foto: BELGA

Nu de volledige groep fit is, is de positie van David Okereke een thema. De aanvaller werd tegen Cercle tijdens de rust gewisseld en staat al zes matchen droog. Met de concurrentie van Openda en Diagne is het mogelijk dat coach Philippe Clement vanavond in de Champions League tegen Galatasaray centraal voor iemand anders kiest.

“Een terugval? Dat vind ik kort door de bocht”, aldus Clement. “Ik zag goede dingen van hem op training. Aanvallers hebben nu eenmaal periodes waarin ze minder scoren. David is pas 21. Hij moet nog beter leren ruimte zoeken tegen ploegen zoals Cercle, die met vijf verdedigers op de zestien blijven staan.”

Voor Diagne, de flamboyante aanvaller die weg moest bij Galatasaray, wordt het een speciale match. “Hij is heel gemotiveerd voor deze wedstrijd. Dat zag ik op training. Dan moet je er ook zelf geen woorden meer aan vuil maken”, zegt Clement.

Op het middenveld krijgt Balanta mogelijk opnieuw de voorkeur op Rits, rekening houdend met de fysieke kracht van de Turken.

Scheidsrechter van dienst is Slavko Vincic (Slovenië). Hij floot nooit eerder een match van Club.

De vermoedelijke opstelling: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Ricca, Vormer, Vanaken, Balanta, Tau, Openda, Okereke

De vermoedelijke opstelling van Club Brugge: “Okereke? Ik zag goede dingen op training”
Door jve
AANGERADEN