Abonnee worden? Kies je leesformule

18/09/2019 - Extra
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

  BELGAIMAGE

Taylor Swift is headliner voor Werchter Boutique

Gouden zet van concertorganisator LiveNation: Taylor Swift is op 20 juni volgend jaar headliner van het dagfestival Werchter Boutique, en ze brengt haar jongste album Lover mee. Het wordt meteen de eerste passage van de Amerikaanse popster in ons land sinds haar optreden in Vorst Nationaal in 2011.

Taylor Swift is een artiest van straffe cijfers: 35,8 miljoen abonnees op YouTube, 122 miljoen volgers op Instagram, bijna 85 miljoen volgers op Twitter. Op Spotify telt ze meer dan 43 miljoen luisteraars per maand en de teller van haar platenverkoop staat intussen op meer dan 50 miljoen exemplaren. Volgens het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes is ze momenteel de best verdienende vrouwelijke artiest en eerder riep Time haar uit tot meest invloedrijke persoon ter wereld.

Welke andere namen op de affiche komen, wordt later bekendgemaakt. Al zullen die vermoedelijk bijzaak zijn: Werchter Boutique wordt steevast opgehangen aan één gigantisch grote naam. Swift kan dan meteen proberen om het record van Ed Sheeran te verbreken: die verkocht de 60.000 tickets voor zijn optreden vorig jaar in Werchter uit in minder dan een uur. (bpr)

De voorverkoop start op woensdag 25 september om 10 uur. Gewone tickets kosten 92 euro.

AANGERADEN
Meest recent