Eerste voorstelling ‘40-45’ na de zomer al meteen stilgelegd door technische problemen

Het nieuwe seizoen van de musical ‘40-’45 is slecht begonnen. De eerste opvoering na de zomer moest meteen worden stilgelegd door technische problemen. Alle aanwezigen krijgen een nieuw ticket, zo kondigde Studio 100 aan.

Na een lange zomervakantie werd er woensdagavond in het pop-up theater langs de A12 in Puurs voor de eerste keer weer gespeeld. Maar dat werd geen succes.

Volgens één van de aanwezigen werd de musical al vrij snel na het begin vijf minuten stilgelegd door technische problemen met de bewegende tribunes. Nauwelijks opnieuw begonnen, was er weer een probleem. “Daarna ging het een halfuurtje goed. Maar uiteindelijk ging het weer fout. Na een vierde panne gingen de lichten aan en kwam de crew op het podium om excuses aan te bieden. Er werd gezegd dat de aanwezigen door de problemen niet meer de beleving kregen waarvoor ze gekomen waren. En dus werd de opvoering definitief stopgezet.”

Alle aanwezigen kregen een gratis drankje in de bar en krijgen zo snel mogelijk van Studio 100 een mail met een nieuwe datum voor een voorstelling.

Het is niet de eerste keer dat het totaalspektakel 40-45 tijdelijk of volledig moet worden stilgelegd omdat de bewegende tribunes haperden.

Play

bekijk ook

Zo bewegen de tribunes tijdens de Studio 100-musical 40-45

Door tg
AANGERADEN