Romelu Lukaku en ploegmaat bij Inter moesten in de kleedkamer uit elkaar gehaald worden

Foto: rr

Romelu Lukaku was betrokken bij een opstootje in de kleedkamer van Inter, na het 1-1-gelijkspel in de Champions League tegen Slavia Praag. Het was zijn maatje Alexis Sanchez die de Rode Duivel en de Kroaat Marcelo Brozovic uit elkaar moest halen.

LEES OOK. Inter en onzichtbare Lukaku laten meteen dure punten liggen in Champions League

Het kwam tot een opstootje tussen Romelu Lukaku en Marcelo Brozovic toen de spits het onvermogen van zijn ploegmaats aankaartte om de tactische richtlijnen van coach Antonio Conte op te volgen. Lukaku zou de Kroaat ervan beschuldigd hebben om net iets té vaak balverlies te lijden, waarna die de spits er fijntjes op wees dat hij een open kans had gemist.

De spanningen liepen hoog op, er vielen harde woorden en de twee stonden tegenover elkaar, tot Alexis Sanchez binnenkwam om de vrede te bewaren en op te komen voor zijn vriend Lukaku. De twee smeedden een hechte band tijdens hun tijd op Old Trafford en kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden.

Het nieuws werd bevestigd door verdediger Sefan De Vrij. “Maar wie over deze dingen praat, heeft nog nooit in een kleedkamer gezeten. Zo’n zaken gebeuren, er valt niets anders over te zeggen”, vertelde hij aan Sky Sport Italia. “Er liepen zoveel zaken mis, de mentaliteit was zoek en dit mag niet meer gebeuren. Onze tegenstander had meer wil om te winnen en wij konden ons spel niet spelen, het was een teleurstelling.”

Het is bekend dat Antonio Conte door zijn manier van coachen vaak een spanningsveld creëert om zijn spelers op scherp te zetten, maar de voormalige Chelsea-coach zou niet te spreken zijn over het incident. En aangezien vooral hij op de komst van Lukaku heeft aangedrongen, zou dat wel eens slecht nieuws kunnen zijn voor Brozovic.

Bij AC Milan zullen ze het ongetwijfeld graag zien gebeuren, met de derby van dit weekend voor de deur. Inter is momenteel nog ongeslagen in de Serie A, terwijl Milan pas zevende staat.

bekijk ook

Honderden Inter-fans bezorgen Romelu Lukaku warm onthaal, enkel Ronaldo krijgt hoger loon dan Rode Duivel

Anderlecht bedankt Romelu Lukaku expliciet om aanwinst Yannick Bolasie te overtuigen

Den Tacktiek - Hoe scoort Romelu Lukaku zijn doelpunten?

Door vml
Meer voetbal