Fabrizio door het stof na overspel: “Lieve Pommeline, ik verdiende je niet. Het spijt me”

Foto: Frank Abbeloos / Isosport

Mooi was de relatiebreuk tussen ‘Temptation island’-kandidaten Pommeline Tillière (25) en Fabrizio Tzinaridis (26) niet. Maar nu de laatste aflevering van ‘Temptation island VIPS’ in Nederland op antenne is gegaan, slaat Fabrizio mea culpa. “Mijn fouten zijn niet goed te praten.” Pommeline heeft zijn excuses intussen aanvaard.

Het leek nooit meer goed te komen tussen Pommeline en Fabrizio. Na hun deelname aan Temptation island VIPS gingen de twee onzacht uit elkaar toen verhalen over Fabrizio’s ontrouw uitlekten. De gewezen verleiders bleven wel samenwerken in zijn tattooshop, maar hun verloving braken ze af. Met veel verwijten heen-en-weer tot gevolg. Ook de tatoeage van Fabrizio op Pommelines been werd met een laserbehandeling verwijderd. Maar nu wilt Fabrizio de plooien toch gladstrijken. Na het zien van de laatste aflevering van Temptation island VIPS schrijft hij een lange brief op zijn Instagram-profiel om zich te verontschuldigen bij Pommeline.

LEES OOK. Fabrizio komt terug op breuk met Pommeline en vertelt waarheid over overspel: “Besef nu pas wat ik haar heb aangedaan”

“Ik verdiende je niet”

“Lieve Pommeline, het spijt me. Oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat had ik een krop in m’n keel bij het terugzien van dat laatste kampvuur. Ik zal onze herinneringen koesteren. Ik verdiende je niet.” Sinds kort heeft Pommeline een nieuwe relatie, en dat is ook Fabrizio niet ontgaan. “Ik zoek nog steeds mijn weg, maar jij bent eindelijk weer gelukkig. Dat doet me deugd.”

Fabrizio lijkt ook aan te sturen op een professioneel afscheid: hij insinueert dat hun samenwerking in zijn zaak zal stoppen. “Nog even en we nemen voorgoed afscheid. Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht, maar je staat er nog. Sterker dan ooit. Ik wens je veel geluk in alles wat je doet.” Om af te sluiten met het koosnaampje dat Pommeline hem gaf. “Veel liefs, Perenkop.”

Vergeven, niet vergeten

De brief ging niet onopgemerkt voorbij. Bijna 40.000 mensen gaven het bericht een like, en ook Pommeline zelf reageerde. “Het is je vergeven”, zegt ze. “Alleen vergeten is moeilijk. Maar ik draag je voor altijd in mijn hart. Ik hoop dat je ooit je geluk terugvindt en iets moois van je leven maakt. Alles komt goed. Je bent een kanjer.”

De maanden na Temptation island VIPS moesten Pommeline en Fabrizio hun relatiestatus geheimhouden. Dat deed Fabrizio niet, nadat hij aan verschillende vrouwen werd gelinkt. Nu er officieel een einde is gekomen aan hun zwijgplicht, lijken Pommeline en Fabrizio de hele situatie dus definitief achter zich te laten. Wel wordt Temptation island VIPS momenteel nog uitgezonden in Vlaanderen, iedere vrijdag op Vijf.

bekijk ook

“Dit gaat ze niet leuk vinden”: Pommeline in tranen tijdens eerste aflevering Temptation Island VIPS

Het ‘Temptation’-koppel in betere tijden: Fabrizio vraagt Pommeline ten huwelijk

Pommeline en Merijn blikken terug op Temptation Island