Moeder vindt foto’s van vermiste dochter (17) terug op sekssites

Foto: rr

De 17-jarige Aviana Weaver uit het Amerikaanse New Jersey is al meer dan een week vermist. Het meisje verdween op 12 september , melden Amerikaanse media. Maar nu heeft haar moeder, die onvermoeibaar naar haar dochter zoekt, een onrustwekkende ontdekking gedaan. Foto’s van haar dochter duiken op prostitutiesites op. “Ze ziet er ongelukkig en ontdaan uit.”

De politie voert een groot onderzoek naar de verdwijning van Aviana Weaver. Dat 17-jarig meisje uit Westhampton Township in New Jersey werd het laatst gezien op 12 september in Philadelphia, vertelt Angelica Scarlett, de moeder van Aviana aan de lokale tv-zender NBC10.

Zaterdag kreeg moeder Angelica nog een sms van een onbekend nummer, een bericht dat van Aviana zou afkomstig zijn. Daarin zei het meisje dat ze tegen haar wil werd vastgehouden. De moeder roept dan ook iedereen op die iets weet of die haar dochter heeft gezien om naar de politie te stappen.

Moeder vindt foto’s van vermiste dochter (17) terug op sekssites

Maar nu heeft moeder Angelica een onrustwekkende ontdekking gedaan. Ze heeft een foto van haar dochter teruggevonden op prostitutiesites. “We hebben pornografische foto’s gezien”, vertelt ze aan Amerikaanse media. “Mijn dochter ziet er compleet ontdaan en ongelukkig uit.” Volgens haar gaan de onderzoekers ervan uit dat het meisje tegen haar wil wordt vastgehouden.

Waarom haar dochter zo plots verdween, weet Angelica niet. “Ze heeft dat nog nooit eerder gedaan. Ze ging naar school en verdween dan. Dit is niets voor haar. Ze heeft niet eens kleren bij.”

AANGERADEN