Andrea (22) heeft maar één doel in haar leven: de grootste lippen ter wereld hebben

Bron © Daily Mail

Foto: Andrea Ivanova - Instagram

De Bulgaarse studente Andrea Emilova Ivanova (22) heeft één doel in haar leven: de grootste lippen ter wereld creëren. Om dat te bereiken, heeft ze inmiddels al vijftien cosmetische ingrepen ondergaan.

Naar eigen zeggen is Andrea een pak blijer met zichzelf door haar nieuwe uiterlijk. “Ik hou nu meer van mijn lippen dan voorheen”, zegt ze. “En ik voel me erg goed en gelukkig. Met mijn grotere lippen zie ik er mooier uit en in mijn land is dit nu mode.”

Verschillende soorten lipfillers en meerdere klinieken passeerden de afgelopen tijd de revue. “Het geld voor die procedures heb ik niet bij elkaar opgeteld. Ik weet dus niet exact hoeveel ik al aan mijn lippen heb uitgegeven. Maar één milliliter hyaluronzuur kost 300 Bulgaarse lev, omgerekend zo’n 153 euro.”

“Alleen mijn mening telt”

De twintiger krijgt via sociale media zowel negatieve en positieve reacties binnen. Ook ontving ze verschillende huwelijksaanzoeken.

Haar selfies zijn inmiddels goed voor ruim 157.000 volgers. „De mening van anderen is niet relevant. Alleen de mijne telt.”

Dit bericht bekijken op Instagram

#bg #barbie #?? #????? ????????

Een bericht gedeeld door Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) op

Door nadb
Meest recent