Hartverwarmend: man steunt zijn hoogzwangere vrouw in ziekenhuis met prachtig liefdesverhaal

Bron © The Sun

Maar liefst twee dagen: zo lang hebben de weeën van de Amerikaanse Jasmine Caver geduurd vooraleer haar dochtertje ter wereld kwam. Gelukkig had ze de steun van haar vriend Kendall, die bovendien een originele manier had om haar even op andere gedachten te brengen. Hij bracht een zelfgeschreven liefdesverhaal over hun relatie, die op een prachtige manier beschreef hoeveel hij van haar houdt.

Het verhaal, dat enkele weken geleden als video op Facebook terechtkwam, weekte al bij duizenden mensen veel emoties los. Gedurende het filmpje vertelde Kendall onder meer over het moment dat ze elkaar tien jaar geleden voor het eerst ontmoetten, maar evenzeer over de moeilijke momenten tijdens hun relatie. Zo wordt onder meer duidelijk dat Jasmine al eens een miskraam kreeg.

Gelukkig kreeg hun liefdesverhaal een mooie afsluiter. “Je zal een ongelofelijke moeder zijn, ik hou van jou”, liet Kendall op de bladeren zien. Een liefdevolle kus volgde, net als hun dochtertje Sofia, dat uiteindelijk kerngezond ter wereld kwam.

bekijk ook

Dit is het hartverwarmende moment dat dove kleuter (3) de stem van haar mama weer kan horen

Hartverwarmend: toerist schenkt rolstoel aan bedelende man met beperking

Hartverwarmend: meisje (10) was jarenlang doof, maar hoort haar mama nu voor het eerst “Ik hou van je” zeggen

Door kmlo
AANGERADEN
Meest recent