Zware dierenmishandeling: vrouw opgepakt nadat man kon filmen hoe hond dreigt te stikken en geschopt wordt

Bron © ABC News

De 26-jarige Michelle Sieber uit Florida is gearresteerd vanwege een zwaar geval van dierenmishandeling. Videobeelden die ooggetuige Vincent Minutello deelde, laten zien hoe de dame haar hond nauwelijks de ruimte geeft om rond te lopen. Telkens wanneer het dier het vertikt om in haar buurt te blijven, deelt ze een stevige trap uit. Ze trekt ook erg hard aan de leiband, waardoor het dier dreigde te stikken.

Minutello plaatste de video vrijdag op Facebook, waar ze meteen veel ophef veroorzaakten. Hij ging ook verbaal de confrontatie aan met de vrouw. “Kan je wat rustiger omgaan met die hond, alsjeblieft?”, vraagt hij. Sieber heeft echter weinig begrip voor zijn waarschuwing. “Als hij bij mij blijft, trek ik niet aan zijn leiband. Dat is hoe leibanden werken.”

Het schokkende filmpje miste zijn effect niet. Mede door de duizenden verontwaardigde reacties op sociale media, werd Sieber opgepakt door de politie. Zelf beweert ze dat ze haar huisdieren enkel wilde “trainen”. De twee honden van het baasje werden in beslag genomen.

bekijk ook

Dierenasiel haalt hond weg bij baasje na filmpje waarin dier zwaar mishandeld wordt

Zware mishandeling: politie op zoek naar agressieve man die kop van zijn hond tegen hek ramt

Mishandeld paard vindt geen rust tot het deze golden retriever ontmoet

Door kmlo
AANGERADEN
Meest recent