Boerin Marianne lokt zelfs Nederlandse interesse

Nadat akkerbouwer Gerard (43) vorige week al zijn vijf favoriete dames mocht kiezen in Boer zkt vrouw is het vanavond de beurt aan Etienne, Marianne, Stephan en Victor. Ze ontmoeten hun briefschrijvers en -schrijfsters en leren hen beter kennen tijdens een speeddate. De gelukkigen met wie het klikt, mogen terugkomen tijdens de groepsdate.

Wie er dan graag zou bijhoren in de roedel van huskygids Marianne (40) is de Nederlander Ryan. Hij is al langer op zoek naar een vrouw die zijn passie voor husky’s deelt, maar zo’n partner vind je nu eenmaal niet gauw. Twijfelen deed Ryan dus geen seconde toen hij hoorde van Mariannes deelname aan Boer zkt vrouw. Zelfs de reis naar Lapland neemt hij er zonder morren bij.

Ook bij de mannelijke boeren gaan sommige geïnteresseerde dames ver om indruk te maken. Sabine, bijvoorbeeld, hoopt Etienne (55) in te palmen met mojito’s. Die zijn op het lijf geschreven van een suikerrietboer, natuurlijk. En als de extra scheut rum niet in Sabines voordeel werkt, dan wel het ecologische rietje dat ze heeft meegenomen voor Etienne. Hij heeft naast zijn suikerrietplantage immers ook een biologische moestuin en dus een boon voor ecologie.

Boer zkt vrouw - De wereld rond

VTM, 20.35 uur

Door dvg
Meest recent