Moeder leert opstandige zoon (12) een lesje en gaat naast hem zitten in de wiskundeles

Bron © The sun

Themabeeld Foto: Shutterstock

De twaalfjarige zoon van Becky Crandley (30) durfde al eens de klas op stelten te zetten op de Sittingbourne School in het Britse Kent. Omdat strafstudies en extra taken niets uithaalden, besloot de moeder van vijf naast haar zoon te gaan zitten tijdens de wiskundeles.

Harley mag dan amper twaalf zijn, volgens zijn wiskunde leerkracht gedraagt de jongen zich als een echte bengel. Zo is hij onbeleefd, verstoort hij de les en is hij bijzonder luidruchtig. Ondanks talloze waarschuwingen bleef Harley zich slecht gedragen. Voor mama Becky was de maat vol en ze besloot om het heft in eigen handen te nemen.

Totaal onverwacht ging ze naar Harley’s school om er samen met hem de les wiskunde bij te wonen. “Het was Harley zijn wiskundelerares die mij opbelde”, zegt Becky aan de krant The Sun. “Het is niet dat hij een stoute jongen is. Hij is totaal niet agressief maar hij heeft geen respect voor leerkrachten. En dat is frustrerend. Hij is een intelligente jongen maar hij gedraagt zich zo om erbij te horen.”

Toen Harley opmerkte dat zijn moeder in het leslokaal zat, werd hij knalrood. “Hij boog zijn hoofd en schaamde zich kapot dat ik er was. Hij ging zitten en vroeg waarom ik op school was. Ik legde hem uit dat hij meer respect moet hebben voor leerkrachten. Hij ging verder met zijn opdracht en gedroeg zich voorbeeldig. Ik hoop dat hij zijn lesje geleerd heeft.”

bekijk ook

Vader hoort dat dochtertje van schoolbus is gegooid omdat ze had gepest, en straft haar op deze manier

Schoolhoofd straft rokende kinderen met nog meer sigaretten

Massale kritiek op moeder die zoontje (3) straft door zijn hoofd in toilet te steken: “Het was bedoeld als grap”

Door lla
Meest recent