De allereerste taak voor Archie: baby gaat mee op ‘Royal Africa Tour’ met Harry en Meghan

Bron © Reuters, The Mirror

De hertog en hertogin van Sussex zijn samen met baby Archie geland in Zuid-Afrika voor hun ‘Royal Africa Tour’. De vlucht van het koninklijke gezinnetje liep vertraging op in het Verenigd Koninkrijk, maar omstreeks elf uur (lokale tijd) zette baby Archie zijn eerste - spreekwoordelijke - stapjes op Afrikaanse grond.

Harry, Meghan en Archie trekken tien dagen door het continent en bezoeken vooral non-profitorganisaties die met jongeren en kinderen werken. Prins Harry bezoekt ook nog Malawi, Angola en Botswana terwijl zijn echtgenote en kindje in Zuid-Afrika blijven. In de grootste stad van het land, Johannesburg, worden ze weer herenigd.

Het is de tweede keer dat het koninklijke koppel door Afrika trekt, maar het is de eerste maal dat baby Archie meereist. Volgens bronnen binnen de Britse koninklijke familie is de Royal Africa Tour “geen vakantie” en willen Meghan en Archie ook niet dat het zo lijkt. “Het heeft maanden gekost om de rondreis te plannen. Ze willen ernstig werk leveren op het terrein.”

bekijk ook

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

Beyoncé en Jay-Z ontmoeten Meghan Markle en prins Harry

Ze is terug: Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds bevalling

Door pjv