‘Timtation’ heeft opnieuw contact met Deborah: “Kans bestaat dat we opnieuw koppel vormen”

Bron © Dag Allemaal, Instagram

Foto: vijf

Tim en Deborah namen in 2018 vol vertrouwen deel aan ‘Temptation Island’. De eerste dagen liet Tim zich dan ook niet uit zijn lood slaan: hij toonde op alle mogelijke manieren dat hij alleen maar aan ‘zijn Deborah’ dacht. Tot hij als een blok viel voor verleidster Cherish en Deborah gebroken achterliet. Maar een jaar later lijkt alle verdriet vergeten te zijn: “We komen goed overeen en doen geregeld dingen samen”, zegt Tim in ‘Dag Allemaal’.

Het leek wel een sprookje, de relatie van Tim en Deborah. Het koppel was smoorverliefd en ervan overtuigd dat ze de verleiding konden weerstaan op Temptation Island. De eerste week twijfelde niemand daaraan. Ook Deborah niet, die steevast schitterende beelden te zien kreeg op het kampvuur. Tot verleidster Cherish haar pijlen op Tim richtte. De 32-jarige Aalstenaar viel als een blok voor de Nederlandse en vergat zijn vriendin helemaal. Het kampvuur veranderde voor Deborah in een ware nachtmerrie en dat werd hem niet in dank afgenomen door televisiekijkend Vlaanderen. “Ik wist dat ik wel wat dingen kon verwachten, maar de slag die je in je gezicht krijgt door de reacties op sociale media, is niet te beschrijven”, zegt Tim.

De storm is ondertussen al een tijdje gaan liggen en Tim heeft zelfs opnieuw contact met zijn ex-vriendin. “Wij komen goed overeen en doen geregeld dingen samen. We zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen.”

bekijk ook

Ook Timtation voelt zich helemaal thuis op Kamping Kerstmis: “Heb me verkleed als vrouw van de Kerstman”

Timtation laat tattoo zetten en krijgt bezoek van de enige echte Gringo

Door lla