Kinepolis houdt ‘Friends’-marathon

Bron © Kinepolis

De populaire televisiereeks ‘Friends’ blies afgelopen weekend 25 kaarsjes uit en dat viert Kinepolis met een heuse ‘Friends’-marathon op groot scherm.

Goed nieuws voor de fans van Rachel en co. Op 19 oktober houdt Kinepolis een Friends-marathon die uit maar liefst twaalf afleveringen bestaat. Om de selectie te kunnen maken, baseerde de bioscoopketen zich op een lijstje van populairste afleveringen in de Verenigde Staten. Specifiek gaat het om drie afleveringen uit seizoen 1, twee afleveringen uit seizoen 2, twee afleveringen uit seizoen 3, drie afleveringen uit seizoen 4 en één aflevering uit zowel seizoen 5 als seizoen 6. De laatste vier seizoenen vallen dus uit de boot. Kers op de taart? Kinepolis pakt uit met nooit eerder vertoonde beelden uit de reeks.

LEES OOK. 25 jaar na de allereerste aflevering: dit zijn de grappigste scènes uit ‘Friends’

Heb je interesse? Dan kan je de marathon, die 5 uur en 40 minuten zal duren, op 19 oktober bijwonen in alle Belgische Kinepolis-bioscopen. De voorstellingen beginnen om 13 uur en 19.30 uur. Tickets zijn te koop op de website van de keten.

bekijk ook

Explainer - Een samenvatting van ‘Friends’ in minder dan drie minuten

Video: Het Nieuwsblad

Google heeft leuke verrassingen in petto wanneer je namen van ‘Friends’-personages intikt

Jonas Brothers maken remake van ‘Friends’-intro naar aanleiding van 25ste verjaardag

Door lla
Meest recent