Girlpower tijdens Super Bowl: Jennifer Lopez en Shakira treden op tijdens halftime show

© AP

Super Bowl LIV krijgt een stevig vleugje girlpower. De komende finale van het American Football-seizoen in de VS wordt gekruid door wereldsterren Jennifer Lopez en Shakira.

Laurens Van Heuverswijn

Het is intussen een traditie: tijdens de rust van de Super Bowl, het meest bekeken jaarlijkse sportevenement, treedt een wereldster op. De lijst aan namen sinds de eeuwwisseling is indrukwekkend: Katy Perry, Madonna, Black Eyed Peas, Justin Timberlake, Beyoncé, Bruno Mars, Lady Gaga, The Who, Bruce Springsteen, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, Aerosmith en ga zo maar door.

© AP

Vorig jaar mocht Maroon 5 de halftime show verzorgen. Dat werd geen succes, want het optreden werd bestempeld als één van de slechtste uit de geschiedenis van de Super Bowl.

Nu is het dus aan twee dames met zuiderse roots: Jennifer Lopez en Shakira. ‘J-Lo’ en Shakira zijn niet toevallig gekozen. De Super Bowl vindt dit jaar plaats in Miami, en beiden hebben een link met de Amerikaanse badplaats. Lopez én Shakira hebben een huis in Miami. Bovendien zijn ze beiden samen met een atleet: Lopez is de levenspartner van ex-baseballer Alex Rodriguez, Shakira is de vrouw van voetballer Gerard Piqué.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Verwacht wordt dat de NFL, de National Football League, de komende weken ook nog enkele andere gaststerren bekend maakt om het optreden op te fleuren. De Super Bowl gaat door op zondag 2 februari in het Sun Life Stadium in Miami, Florida.

© USA TODAY Sports

Lees ook

Nu in het nieuws