Niels Destadsbader en Miguel Wiels maken nieuwe begingeneriek voor ‘Familie’

Bron © Het Laatste Nieuws

Foto: Filip De Smet

‘Familie’ krijgt een nieuwe begingeneriek, en die werd geschreven door Miguel Wiels en Niels Destadsbader. Die laatste zong het nummer ook in.

Na Koen Wauters en Stan Van Samang was het nu dus aan Niels Destadsbader om de titelsong van Familie in te zingen. De tekst schreef hij samen met Miguel Wiels. Dagelijks kijken zo’n 800.000 mensen naar de soap. “Iets om fier op te zijn”, vindt Destadsbader. Opvallend: de twee namen recent ook de titelsong van die andere populaire soap, Thuis, voor hun rekening.

Destadsbader vertolkte ruim tien jaar geleden zelf een rolletje in de populaire VTM-soap. “Ik speelde toen Pim. Mijn eerste grote vuurdoop op televisie”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws. “Nu ben ik dus een beetje terug. Niet meer te zien, wel elke dag te horen.”

LEES OOK. ‘De bomma’ Annie Geeraerts is op haar 93ste weer verliefd: “Die vlinders zijn er nog altijd, ja. Een zalig gevoel”

De videoclip voor de nieuwe begingeneriek werd recent opgenomen in het centrum van Antwerpen, op 4 november zal die voor het eerst te zien – en te horen – zijn.

bekijk ook

Zo feliciteerden BV’s Niels Destadsbader met zijn derde Zomerhit: “Kan je nu stoppen met muziek maken a.u.b.?”

Niels Destadsbader duikt het theater in, en krijgt hulp van zoontje van BV-koppel om dat aan te kondigen

Door evdg