Laura Lynn verwijdert mysterieuze foto: reageert ze voor het eerst op relatiebreuk?

Bron © tv familie

Foto: BELGAIMAGE

Na acht jaar is de relatie van Laura Lynn (43) en Matthias Lens (33) stukgelopen. Dat raakte afgelopen zomer al bekend, maar de reden voor de breuk blijft tot op vandaag onduidelijk. De zangeres weigerde eerst te reageren, maar deed dat op Instagram alsnog kort. Onder meer via een mysterieus en intussen verwijderd bericht.

Dat Laura Lynn en de tien jaar jongere Matthias Lens uit elkaar waren, bleek afgelopen zomer toen haar naam niet vermeld stond op het rouwkaartje van de vader van Matthias. De reden voor de breuk tussen de twee kennen we niet: daar weigerden ze allebei op in te gaan. Laura Lynn koos er zelfs voor om helemaal niet te reageren. Tot nu.

Op Instagram duiken de jongste dagen wel plots foto’s op waarbij de zangeres tekstjes zet over de breuk. Kort en vaag weliswaar, maar toch. “De mooiste lach verbergt niet alle tranen. De mooiste ogen verstoppen de grootste geheimen. En het liefste hart voelt de meeste pijn”, schreef ze bij een foto. Een andere foto van zichzelf kreeg dit bijschrift: “Alles komt goed. Misschien niet vandaag of morgen, maar uiteindelijk wel.”

Duizendmaal belogen

TV Familie ontdekte bovendien dat de zangeres een erg mysterieus bericht weer verwijderd heeft. Ze had een foto gepost van haar doorbraaksingle Je hebt me 1.000-maal belogen, met daarbij het bijschrift “Zonder woorden” en een emoji van een gebroken hart. De foto is intussen wel weggehaald.

Laura en Matthias hebben samen een dochtertje van zeven, Eliana.

AANGERADEN