Christoff ging door grote dip na harde kritiek in ‘Dancing with the stars’ en operatie van moeder: “Mijn lichaam wou niet meer mee”

© ISOPIX

Zanger Christoff (43) gaat door een dipje, meldt Dag Allemaal. Een gevolg van de “te harde” kritiek van de jury in het VTM-programma ‘Dancing with the stars’, en het feit dat ook zijn moeder - zijn steun en toeverlaat - onverwacht een zware operatie moest ondergaan.

jvh

“Ik ben door een supergrote dip gegaan, dat geef ik grif toe”, reageert Christoff op de kritiek van de ‘Dancing with the stars’-jury. “Ik had keihard gewerkt, me voor de volle honderd procent ingezet. Je moet rekenen, zo’n choreografie: daar zijn we toch 28 uur aan bezig. We steken daar dus ontzettend veel tijd in. Als dat dan twee keer na elkaar afgekraakt wordt... Da’s slikken. Ik vind het gewoon jammer dat het menselijke aspect af en toe wordt vergeten. Ik ben geen professionele danser, hé. Ik ben een amateur, die alleen maar z’n uiterste best kan doen.”

Dus ging de zanger, die in het verleden al eens geveld werd door stress en een hartoperatie moest ondergaan, er weer onderdoor. “M’n hoofd zei één ding, maar m’n lichaam wou niet mee. Dat was niet oké. Maar de dokters hebben me verzekerd dat ik me voor niets moet inhouden. ’t Was echt een mentale dip. Niet verwonderlijk in deze periode, waarin er zoveel m’n richting uitkomt. Zo is mama net nog met spoed geopereerd. Een heel erg zware operatie die we niet zagen aankomen, maar ’t was hoogdringend. De rug... Mama is weer thuis nu, maar ze moet revalideren. Dat kwam er dus ook nog eens bij. Wel érg veel tegelijkertijd.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook