Zulte Waregem-aanvaller Saido Berahino ontkent dat arrestatiebevel is uitgevaardigd tegen hem

Bron © BELGA

Foto: Peter Malaise

Volgens de Britse tabloid The Sun is er een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Zulte Waregem-aanvaller Saido Berahino omdat hij dinsdag niet kwam opdagen voor de rechtbank inzake onbetaalde verkeersboetes. “Onzin”, reageert zijn management op de website van Essevee.

Het voormalige toptalent moest zich dinsdag komen verantwoorden bij een Engelse rechtbank wegens het niet betalen van een boete van 75.000 pond (83.637 euro) voor dronken achter het stuur zitten, aldus The Sun. Aangezien Berahino er niet was, werd een arrestatiebevel uitgevaardigd.

“Het management noch de advocaten van Saido waren op de hoogte van de zitting van vandaag, laat staan een officiële kennisgeving te hebben ontvangen”, zo klinkt het bij Berahino’s management. “De berichtgeving berust op een misverstand en zal snel worden rechtgezet.”

De Burundese aanvaller, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van Stoke City, probeert na een woelige periode in Engeland zijn carrière weer op de rails te krijgen. Hij trof tot dusver vier keer raak in de Jupiler Pro League.

AANGERADEN