Anthony Vanden Borre trainde op eerste werkdag van Frank Vercauteren meteen weer mee met de A-kern van Anderlecht

Foto: Photo News

Een opvallende aanwezige op de training van de A-kern van Anderlecht: Anthony Vanden Borre (31) trainde mee met de groep op de eerste werkdag van de nieuwe hoofdtrainer Frank Vercauteren.

Nochtans hoeft de aanwezigheid van Vanden Borre op de training bij Anderlecht niet noodzakelijk veel te betekenen: tijdens een interlandbreak is het gebruikelijk dat de A-kern voor de training aangevuld wordt met extra spelers om de afwezigheid van de internationals op te vangen.

Sinds vorige maand trainde Vanden Borre mee met de U21 van Anderlecht. Een contract heeft hij niet, maar hij verloor op enkele maanden wel 18 kilo en oogt scherp.

Met Vercauteren gaat hij opnieuw samenwerken met de coach waarvoor hij eerder al bij Anderlecht, Genk én Cercle Brugge speelde, en die er in het verleden al eens in slaagde de carrière van Vanden Borre succesvol te herlanceren. De rechtsback schopte het toen zowaar nog tot Rode Duivel op het WK 2014. De Anderlecht-fans kunnen al beginnen dromen van een comeback van hun chouchou.

LEES OOK. Frank Vercauteren zet meteen de toon als hoofdcoach bij Anderlecht: “De filosofie gaan we niet veranderen”

Door Wim Conings
AANGERADEN
Meest recent