Deze BV’s gaan met onbekende Vlamingen daten in nieuw tv-programma

Romantiek op televisie, het werkt nog steeds. In het nieuwe datingprogramma ‘Celebs gaan daten’ gaan vijf bekende Vlamingen, onder leiding van Goedele Liekens en Jani Kazaltzis, op zoek naar de ware liefde. Opvallend: vier van hen deden al ervaring op in eerdere realityprogramma’s.

Vanaf 25 oktober maken Pommeline Tillière, Jarne Baele, Diaz Pena Verlez, Justine De Jonckheere en Chey Ciani zich klaar voor een nieuwe kans in de liefde.

Pommeline leerden we kennen in ‘Temptation island 2016’. Na dat programma begon ze een relatie met verleider Fabrizio Tzinaridis, die recent op de klippen liep. “Ik heb dan ook niet meteen ja gezegd tegen ‘Celebs gaan daten’”, vertelt ze. “Ik wist niet of ik er al klaar voor was. Maar uiteindelijk besloot ik ervoor te gaan. Vooral tijdens de eerste dagen was het zwaar, maar daarna begon ik me echt te amuseren.”

Zoeken ook naar de ware: Diaz Pena Verlez, die ooit meedeed aan ‘Ex on the beach: double dutch’, Chey Ciani en Jarne Baele uit ‘Love island’ en Justine De Jonckheere. Die laatste mocht zich in 2011 tot Miss België kronen en is sinds 2017 een vast schermgezicht van de Oost-Vlaamse regionale zender AVS. Waarom neemt zij deel aan het programma? “Ik ben al drie jaar single, en dat begin ik een beetje beu te worden. De titel Miss België trekt wel mannen aan, maar ze willen nooit de vrouw onder de kroon leren kennen. Hopelijk komt daar nu verandering in.”

‘Celebs gaan daten’ start op vrijdag 25 oktober op Vijf.

Door Wout Desmytere
TOP 10 MEEST GELEZEN