Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee

Abonnee worden? Kies je leesformule

Na 41 jaar en duizenden bevallingen gaat vroedvrouw Rina (64) op pensioen, maar haar kinderen laten dat niet zomaar voorbijgaan: “Overdonderd door reacties”

  • Na 41 jaar en duizenden bevallingen gaat vroedvrouw Rina (64) op pensioen, maar haar kinderen laten dat niet zomaar voorbijgaan: “Overdonderd door reacties”
    Naar aanleiding van haar pensioen deden de kinderen van vroedvrouw Rina Simons een oproep op Facebook om foto’s te sturen van baby’s die hun moeder ter wereld hielp brengen. “Het resultaat is overdonderend.”
Hasselt / Oudsbergen / Bree -

Na 41 jaar als vroedvrouw en duizenden bevallingen in het Jessa op haar conto, gaat de Opitterse Rina Simons (63) met pensioen. Haar kinderen doen nu een oproep op Facebook om zo veel mogelijk foto’s te verzamelen van baby’s die hun mama mee ter wereld bracht. “We zijn overdonderd door de reacties.”

Volgende week is het pensioen­feest gepland van de naar Gruitrode (Oudsbergen) uitgeweken Rina Simons uit Opitter (Bree). Haar vier kinderen – Jef, Piet, Els en Anneke – hadden een ideetje ...