Victor uit ‘Blind getrouwd’ neemt moeilijke beslissing: “Elke relatie is geven en nemen”

Foto: Blind Getrouwd

Als enige koppel overleefden ze het vierde seizoen van het VTM-programma Blind getrouwd, en een scheiding lijkt zich tussen Victor en Line nog lang niet aan te dienen. De twee zijn op zoek naar een eigen stekje, en daarom verkoopt Victor zijn huis is Arendonk. “Een relatie is een beetje geven en nemen.”

Al sinds zijn twee jaar woont Victor in Arendonk, en ook in Blind getrouwd werd duidelijk dat hij verknocht was aan ‘zijn’ stad. Opmerkelijk dus dat hij nu verhuist. “Natuurlijk ga ik Arendonk missen. Maar ik keer nog geregeld terug, mijn familie en vrienden wonen daar nog. De tijd is nu gewoon rijp om een nieuwe stap te zetten in de relatie. Line en ik zijn tenslotte al een jaar getrouwd.”

De verhuis is dus maar een kleine toegeving om meer samen te kunnen zijn. “We zoeken iets in de regio Lier-Berchem”, vertelt Victor. “Line kent die streek goed, zij is er immers opgegroeid. Ik moet voor mijn werk elke dag naar Turnhout, wat daar niet onmetelijk ver vandaan is. Ik werk nog steeds in de zaak van mijn vader, wij verkopen elektronica-assemblage.”

Victors huis in Arendonk staat momenteel al op verschillende immo-websites. Halfopen bebouwing met twee slaapkamers. Vraagprijs is 197.500 euro. “Het is een geweldig toffe plek om te wonen”, zegt Victor lachend. “En ik kan het weten.”

Play

bekijk ook

Wij vroegen Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ wie de broek draagt in het huwelijk, het antwoord is veelzeggend

Door Wout Desmytere
Meest recent