Poupou aan de beterhand, grootvader Mathieu van der Poel keek al naar de koers op televisie

Foto: Photo News

Het gaat de goede kant uit met Raymond Poulidor. Nadat zijn echtgenote gisteren iedereen nog voorbereidde op niet zo’n goed nieuws, bleek dat Poupou deze voormiddag op televisie al naar Milaan-Turijn had gekeken.

De berichtgeving klonk onheilspellend maar intussen zou het toch al een pak beter gaan met Raymond Poulidor. De 83-jarige ex-wielercoryfee werd eerder deze week in het ziekenhuis opgenomen nadat hij het slachtoffer was geworden van, we citeren, ‘un coup de bambou’. Wat dan weer synoniem is van extreme vermoeidheid. Bernard Verret, journalist en goede vriend van Poulidor, bracht vanochtend een bezoek aan Poulidor en zag dat het hem al een pak beter verging. “We hebben samen naar de beelden van Milaan-Turijn gekeken”, getuigde Verret.

Poulidor werd afgelopen dinsdag opgenomen in het ziekenhuis van Saint-Léonard-de-Noblat als gevolg van uitputtingsverschijnselen. Die worden toegeschreven aan zijn drukke zomer met onder anderen zijn traditionele rol die hij speelt in de Ronde van Frankrijk als ambassadeur van Crédit Lyonnais.

Door gvdl
AANGERADEN
Meest recent