Koen Wauters over mogelijk eerste seksueel contact van dochter Zita: “Hopelijk is alles wat we meegeven blijven hangen”

Foto: Eén

Koen Wauters was donderdag samen met Kris te gast bij Danira Terkessidis in Vandaag op één. Het gesprek met de broers Clouseau ging af en toe de pikante toer op, bijvoorbeeld toen het over zijn seksuele opvoeding en die van zijn dochter Zita ging.

Zita Wauters is ondertussen al 15 jaar. Een leeftijd waarop al eens seksueel geëxperimenteerd kan worden. Is papa Koen hier klaar voor? “Het is te hopen dat alles wat we hebben meegegeven, is blijven hangen en ze het pas doen wanneer ze er klaar voor zijn. Als papa hoop je dat je dochter streng genoeg is voor zichzelf en een gast kiest die er echt lief voor is! Eens het zo is, zal haar mama Valerie het wel meteen weten!”

Koen Wauters over mogelijk eerste seksueel contact van dochter Zita: “Hopelijk is alles wat we meegeven blijven hangen”
Dochter Zita Wauters. Foto: RR

Platte seks

Ook met Eva Van der Gucht - die als Dokter Bea elke week vragen over puberteit en seksualiteit beantwoordt op Ketnet - ging het over voorlichting. “We maken daar niet te veel tralala rond. Wij leggen voornamelijk de nadruk op dat het moet gepaard gaan met liefde. Want via sociale media leren die vaak meer zaken over ‘platte seks’.”

bekijk ook

Zita Wauters speelde op 12-jarige leeftijd voor het eerst in film... met een sigaret

AANGERADEN