Champions League-wedstrijden van Antwerp Giants en Oostende te volgen op Eleven Sports

Foto: GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Eleven Sports heeft de exclusieve uitzendrechten voor de Champions League Basketbal verworven. In deze prestigieuze topcompetitie nemen dit seizoen kampioen BC Oostende en bekerwinnaar Antwerp Giants deel. De wedstrijden van BC Oostende en de Antwerp Giants zullen live en exclusief te zien zijn op Eleven Sports.

Vorig seizoen verrasten de Antwerp Giants vriend en vijand door de Final Four van de Champions League te bereiken. Het was de eerste keer in de driejarige geschiedenis van dit nieuwe internationale bekertoernooi dat een Belgische ploeg kon doorstoten. In een kolkend Sportpaleis eindigden de Giants uiteindelijk knap derde.

Dit jaar werden de Antwerpenaren in de poulefase onderverdeeld in groep B bij Europese grootmachten als AEK Athene en Hapoel Jeruzalem. Belgisch kampioen BC Oostende zit in groep A met onder andere de Franse topploeg Strasbourg met Belgian Lion Quentin Serron en het Italiaanse Dinamo Sassari. In elke poule zitten acht teams, de beste vier stoten door naar de 1//8ste finales van het kampioenenbal.

Oostende speelt zijn eerste wedstrijd in de groepsfase op 15 oktober in Straatsburg, Antwerp Giants neemt het op 16 oktober op tegen het Spaanse San Pablo Burgos in Spanje.

Door cpm
  • AANGERADEN