Jeroen Meus reageert na oproep en springt in de bres voor vijfjarig jongetje in het ziekenhuis: “Ik kom bij hem op bezoek!”

Televisiekok Jeroen Meus heeft met liefde rondgestrooid op Twitter. Een jonge vrouw was immers een oproep gestart in de hoop de bekende Vlaming te kunnen strikken om haar neefje op te vrolijken. Het vijfjarig kind ligt immers al een tijdje in het ziekenhuis en zou maar wat graag iets van Jeroen Meus horen.

Jeroen Meus reageert na oproep en springt in de bres voor vijfjarig jongetje in het ziekenhuis: “Ik kom bij hem op bezoek!”
Jeroen Meus heeft heel wat fans: bij jong én oud. Foto: Joris Herregods

Het begon allemaal met een mooi idee om een ziek vijfjarig jongetje op te vrolijken. “Mijn neefje van vijf jaar is een enorm grote fan van Jeroen Meus. Hij ligt al een tijdje in het ziekenhuis en kijkt elke dag uit naar het programma”, vertelde Hanne Mareels uit Roeselare op Twitter. Al snel werd de post meer dan honderden keren gedeeld.

Ze durfde amper hopen dat de bekende tv-kok tijd voor hem zou maken en vroeg dan ook slechts om een klein gebaar. In eerste instantie klonk haar oproep als volgt: “Mijn doel is om deze tweet tot bij hem te brengen zodat ik kan waarmaken dat hij een filmpje maakt voor mijn kleine vriend!”

Maar de tv-kok zelf was diegene die het mooie gebaar veranderde in een prachtige daad. “Uiteraard!” reageerde hij binnen één dag tijd. “Dat komt snel in orde. Ik wil hem ook gerust een bezoekje komen brengen. We regelen dat!”

Tot groot geluk van alle mensen die duimden voor het jongetje en hielpen om de boodschap tot bij de kok te brengen. Ook Hanne Mareels reageerde al: “Bedankt, Jeroen Meus, je bent ontzettend hard bedankt!” Waarop Jeroen Meus antwoordde met de samenvatting van zijn gebaar: “Met veel liefde!”

Door mrra