Abonnee worden? Kies je leesformule

15/10/2019 - Extra
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

  VTM

Nathalie Meskens zwanger van eerste kindje

Babynieuws ten huize Nathalie Meskens (37): de presentatrice en actrice wordt voor de eerste keer mama. Dat maakte ze gisteren zelf bekend met een romantische strandfoto. “Dit is het grootste nieuws dat ik ooit zal delen”, schrijft ze. “We willen de beste ouders worden die we kunnen zijn.”

‘We’, dat zijn Meskens en haar vriend Nadim. De twee leerden elkaar in 2017 kennen, een jaar nadat Meskens een punt zette achter tien jaar huwelijk met acteur Jeroen Van Dyck. Nadim is een Libanese diamantair die sinds zijn achttiende in België woont. Volgens Meskens was het liefde op het eerste gezicht. En hoewel ze lang verkondigde dat ze geen kinderen wilde, zet Meskens met Nadim nu toch de grote stap.

Door haar zwangerschap moet Meskens verstek geven voor het programma Beat VTM. Daarin zou ze zich wagen aan apneuduiken, waarbij je zo lang en zo diep mogelijk onder water moet gaan zonder hulpmiddelen. Maar die opdracht is niet veilig tijdens een zwangerschap, aldus de dokter, dus zet Meskens haar deelname stop. De programmamakers gaan op zoek naar een vervanger.

Ook Meskens’ boezemvriendin Natalia kondigde na haar bevestiging voor Beat VTM aan dat ze in verwachting is. De zangeres kan haar opdracht wel afwerken: met biljarten koos Natalia voor een opdracht die haar zwangerschap niet in gevaar brengt.(dvg)

AANGERADEN
Meest recent