‘Boer zkt vrouw’-kandidate reageert geschokt op kritiek van ‘rivale’: “Ik snap niet waarom ze zoiets zegt”

Bron © Dag Allemaal

Stephan met “zijn” vrouwen: Sara, Aline en Evelien. Foto: BOER ZKT VROUW - DE WERELD ROND

De makers van ‘Boer zkt. vrouw’ maakten voor Stephan een grote uitzondering: de ‘horseman’ mocht niet drie maar vier vrouwen meenemen naar zijn boerderij in Canada. Maar omdat Sara ziek was, reisde zij pas later af. En dat bood haar rivale Evelien de kans om kritiek te uiten.

Sara miste de eerste kennismaking omdat ze ziek in bed lag. Tot vreugde van Evelien, die wel heel blij was toen haar rivale niet opdaagde op de luchthaven. “Het voelde niet goed aan met Sara”, klonk het.

Tot verbazing van die laatste. “Ik vond de andere meisjes knappe, warme madammen. Ik snapte perfect waarom Stephan voor hen gekozen had, en keek er oprecht naar uit om hen terug te zien. Maar ik begrijp echt niet waarom Evelien zoiets zei over mij”, aldus Sara in ‘Dag Allemaal’. “Dat Evelien vindt dat een stadsmusje als ik niet thuishoort op het platteland? Zij kent mij duidelijk niet, want mijn broer en ik zijn letterlijk opgegroeid tussen de boerderijen. Wij hadden thuis schapen en ganzen, en speelden elke dag tussen de koeien en de varkens. Wij reden ook mee met de tractor op het veld en hielpen de koeien melken.”

Door jvh
Meest recent