VTM start op 28 oktober met nieuwe talkshow

© Wat een dag

VTM start op 28 oktober met de laatavondtalkshow ‘Wat een dag’. De presentator wordt Davy Parmentier (36), de creatief directeur van VTM. Dat meldt de commerciële zender in een persbericht.

Eén heeft ‘Vandaag’ met Danira Boukhriss Terkessidis en Vier heeft ‘Gert late night’ met Gert Verhulst en James Cooke, dat momenteel wel plaats moet ruimen voor ‘De slimste mens ter wereld’. VTM wilde niet achterblijven en timmerde de voorbije weken aan een eigen show.

Net als ‘Vandaag’ zal ‘Wat een dag’ van maandag tot donderdag te zien zijn. ‘Vandaag’ start wel al rond 22.05 uur. Wie ‘Wat een dag’ wil zien, moet langer opblijven: dat programma start pas om 22.55 uur. VTM gaat dus geen rechtstreekse confrontatie aan met de openbare omroep, die op dat moment het late journaal uitzendt.

Davy Parmentier zal in een studio in Vilvoorde gasten ontvangen en met verrassende reportages een andere kijk op de voorbije dag geven, zegt VTM. Het late uitzenduur heeft als voordeel dat het “een ideaal moment is om te experimenteren”, klinkt het. Het programma wordt gemaakt door Pit, het interne productiehuis van DPG Media, in coproductie met De Filistijnen van Bruno Wyndaele, die nog ‘De laatste show’ presenteerde.

LEES OOK