Jennifer Aniston breekt record van Meghan Markle en prins Harry, maar dat is niet waar iedereen het over heeft

Foto: AFP

Door haar allereerste foto op Instagram heeft Jennifer Aniston het Instagram-record van Meghan Markle en de Britse prins Harry verbroken. In 24 uur tijd begonnen 8,6 miljoen mensen haar te volgen. En toch gaan de reacties op de foto vooral over iets anders.

Op haar vijftigste heeft Jennifer Aniston het internet met verstomming geslagen. De eerste foto die ze afgelopen week via haar pas aangemaakte Instagram-account postte, was een selfie met de andere acteurs die van Friends een van de meest populaire sitcoms aller tijden maakten. Het leverde haar nu al 12 miljoen likes op, en elke minuut komen er nog bij.

Aniston verzamelde in 24 uur tijd 8,6 miljoen volgers, en brak zo het record van prins Harry en Meghan Markle. Die raakten in 5 uur en 45 minuten aan één miljoen volgers, een peulschil tegenover Aniston.

Toch is dat niet waar veel mensen op sociale media het over hebben. Zij zoomen massaal in op één detail, een smartphone die op tafel achter Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox en David Schwimmer ligt. “Cocaïne”, reageren veel mensen. “Hoe kan het dat ze daar samen coke snuiven?”

Maar cocaïne is het niet. Experts hebben de beelden bekeken en zijn ervan overtuigd dat het gaat om de reflectie van het licht en niet om drugs.

Door gjs
Meest recent