Vriend van veelbesproken Noorse prinses doet boekje open over seksleven: “We doen het drie tot vier keer per dag”

Bron © Aftonbladet, De Telegraaf

Noorse prinses Märtha Louise (48) en haar vriend, de extraverte sjamaan Durek Verrett. Foto: BELGAIMAGE

Prinses Märtha Louise, de 48-jarige dochter van de Noorse koning Harald V en koningin Sonja, heeft een heel actief seksleven. Althans, dat beweert toch haar vriend, de sjamaan Durek Verrett (44). “Soms hebben we drie tot vier keer seks per dag”, zo verklaarde de man in zijn eigen podcast.

In mei van dit jaar barstte de bom in Noorwegen. Toen raakte bekend dat prinses Märtha Louise een relatie was begonnen met Durek Verrett, een spirituele leider uit de Verenigde Staten die onder meer Gwyneth Paltrow en Gerard Butler tot zijn fans mag rekenen. “Ik heb mijn zielsverwant gevonden”, zo vertelde ze zelf. De aankondiging veroorzaakte zo veel controverse dat haar vader besloot dat ze haar koninklijke titel niet langer mocht gebruiken. Dat de twee later op spirituele tour gingen door Noorwegen onder de slogan ‘De prinses en de sjamaan’ hielp ook al niet.

“Uren volhouden”

En nu wordt er opnieuw wat olie op het vuur gegooid. In zijn podcast ‘Ancient wisdom today’ heeft haar vriend een boekje opengedaan over het seksleven van de twee. Tijdens een gesprek met lifestylegoeroe Dave Asprey zegt Verrett plots: “Laten we het over seks hebben”. Om vervolgens meteen te verklaren dat hij al jaren traint om zijn eigen orgasme uit te stellen. “Zodat hij zijn partner op de best mogelijke manier kan bevredigen.”

“Soms hebben we drie tot vier keer seks per dag”, aldus Verrett over zijn relatie met de prinses. “Zij vraagt dan altijd: ga je klaarkomen? Ik zeg dan neen, ik ga je zo veel orgasmes geven als je wil. Als je wil, kan ik nog een paar uur volhouden. Voor mij maakt het niets uit.”

Eerder deze maand beweerde de sjamaan ook al dat hij vrouwen die veel sekspartners hadden gehad, kon “reinigen”. “Als vrouwen met veel mensen naar bed gaan, gebeurt er iets met hun vagina. Dat moet worden opgeruimd. Ik bied daar oefeningen voor aan.” Uitspraken die ook niet zo goed ontvangen werden…

De zoveelste controverse in enkele maanden tijd voor de prinses, die eerder getrouwd was met de omstreden schrijver Ari Behn.

bekijk ook

Prinses Märtha Louise stelt boek over haar hoogsensitiviteit voor

Video: Het Nieuwsblad

Door mtm