Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen vormen een koppel

De tv- en radiowereld is een koppel rijker: VTM-presentator en acteur Sieg De Doncker (30) is samen met Qmusic-dj Maureen Vanherberghen (31). Dat hebben de twee zelf bekendgemaakt met enkele romantische foto’s op Instagram. Het is niet duidelijk hoelang ze al samen zijn, maar de liefde is pril: afgelopen zomer verkondigde De Doncker nog in een interview dat hij single was. “Ik geniet van het leven zoals het nu is”, zei hij daarover. “Misschien tref ik pas over tien jaar mijn levenspartner? Dan is dat maar zo.”

De Doncker en Vanherberghen kennen elkaar al een hele tijd: samen maakten ze zes seizoenen lang het populaire jeugdprogramma Helden voor Ketnet. Dat leverde ook twee speelfilms op. Intussen vertoeven beiden aan de Medialaan. Voor VTM begeleidde De Doncker begin dit jaar senioren op een wereldreis in De wereld rond met 80-jarigen. Vanaf 29 oktober presenteert hij weer Een frisse start met vtwonen op Vitaya. Vanherberghen, die bekend werd met haar deelname aan Idool 2011, is één van de vaste stemmen bij Qmusic.

De geruchten over een relatie gingen al langer de ronde. Twee jaar geleden, toen Vanherberghen nog een vriend had, reageerden ze daarop. “Ik begrijp de insinuaties”, aldus Vanherberghen toen. “Soms slapen we samen op een vierkante meter, dan moet je elkaar toelaten in je comfortzone. We zouden wel verliefd kunnen worden op elkaar, denk ik. Als we allebei single zouden zijn, tenminste.”

Door tove, dvg
Meest recent