Abonnee worden? Kies je leesformule

21/10/2019 - Extra
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Boer Stephan wint een vrouw, boer Gerard verliest er eentje

Het bezoek van de uitverkorenen op het erf van de boeren is in Boer zkt vrouw nog steeds in volle gang. Vooral in Canada loopt de stress behoorlijk op.

Toen Dina Tersago enkele afleveringen geleden op de luchthaven van Zaventem stond om met de dames richting boer Stephan in Canada te vertrekken, bleek het gezelschap niet compleet. Sara was te ziek om het vliegtuig op te mogen. Vanavond arriveert ze dan toch in Canada. Ze wordt verwelkomd door Stephan en is duidelijk zenuwachtig omdat ze enkele dagen achterstand heeft op de andere dames. En dan weet ze nog niet dat naast Aline en Evelien ook Charlotte mocht overvliegen, omdat Stephan ook haar echt graag beter wou leren kennen.

Ondertussen gaat het er in Bulgarije een stuk gemoedelijker aan toe. De oogst is binnengehaald en dat wordt gevierd met een oogstfeest voor het personeel van boer Victor. De dames kunnen zich voor de gelegenheid extra uitdossen. Boer Etienne toont de dames zijn hotel Tienne Del Mar, dat weldra de deuren opent. Minder vrolijk gaat het er bij boer Gerard aan toe. Hij is al op het punt gekomen dat één van de dames definitief naar huis moet. (tove)

Boer zkt vrouw, VTM, 20.40 uur

AANGERADEN
Meest recent