Grootste gezin van Groot-Brittannië breidt uit: 22ste kindje op komst

Sue toont de echo van de nieuwste telg in de familie Foto: RR

Het was nu definitief het laatste kind. Dat zeiden Sue Radford (44) en haar man Noel (48) na de geboorte van Bonnie. Toch is het opnieuw prijs in het grootste gezin van Groot-Brittannië. Het tweeëntwintigste kindje is onderweg en wordt verwacht in april.

In het Verenigd Koninkrijk zijn de Radfords intussen een begrip: het koppel heeft al een gezin van 21 kinderen. En zoals ze bij de geboortes van de jongste kindjes telkens zegden: “Nu is het genoeg geweest.” Toch kondigde Sue Radford op haar YouTube-kanaal dat er een nieuw kindjes onderweg is. Ze deed dat met een foto van de echografie. “Nu weten jullie het ook, we zijn zwanger.” Sue zou het liefst een jongetje willen: “Dan hebben we er elf van elk geslacht. Ik denk eigenlijk wel dat het een jongetje zal zijn.”

LEES OOK: Een dag in het leven van gezin met 21 kinderen: 9 machines was en 4 rollen toiletpapier

Het koppel woont in een huis met tien slaapkamers en leeft op het loon van vader Noel, die de kost verdient als bakker. Het gezin krijgt zo’n 170 pond per week kindergeld, ongeveer 800 euro per maand. “We dachten eigenlijk aan drie kinderen. Het zijn er 21 geworden”, zei Sue na de geboorte van Bonnie.

" frameborder="0" allowfullscreen="">

Naast Chris (30) en Sophie (25) die al uit het huis zijn, wonen Chloe (24), Jack (22), Daniel (20), Luke (19), Millie (18), Katie (16), James (15), Ellie (14), Aimee (13), Josh (12), Max (10), Tillie (9), Oscar (8), Casper (7), Hallie (4), Phoebe (3), Archie (2) nu samen met de kleine Bonnie. Zoontje Alfie stierf in 2014 na 23 weken zwangerschap.

Grootste gezin van Groot-Brittannië breidt uit: 22ste kindje op komst
De familie Radford. Foto: RR
Meest recent