Tien bloedrode lippenstiften voor Halloween

Als je jezelf niet in een of ander kostuumpje wilt hullen voor Halloween, dan zit je eigenlijk ook al binnen het thema met een mooie, bloedrode lippenstift. Tien producten om de vamp in jezelf naar boven te halen, naar het voorbeeld van beautylooks op de catwalks.

vwh

Een van de grootste beautytrends dit najaar? Rode lippen. Of je ze nu mat maakt of voorziet van een laagje gloss: de tinten variëren van helrood tot donker bloedrood. Zolang je mond opvalt dit seizoen, zit je goed.

Oude glamour

Diep rode lippen werden gespot op verschillende catwalks, onder meer die van Paco Rabanne, Chloé en Louis Vuitton. Ze geven elke outfit een vleugje oude glamour mee, maar combineer ze met zwart en een subtiele smokey eye en je bent op een stijlvolle manier klaar om op 31 oktober halloweenfeestjes af te schuimen.

Vamp-effect

Of je iets verder gaat met vampierentanden over je eigen hoektanden, beslis je volledig zelf. Hieronder alvast een selectie bloedrode lippenstiften. Tip: baken de vorm van de mond af met een lippenpotlood, dan blijft de kleur een hele avond binnen de lijntjes.

1. Madama - Be Creative - Ici Paris XL - 14,95 eurp

2. Diana Amber - Gucci Beauty - 38 euro (via DeBijenkorf.be)

3. Paris Atelier - & Other Stories - 19 euro

4. Lip Maestro Dark Velvet - Giorgio Armani - 33,90 euro

5. Kontrasted - Karl Lagerfeld - Di - 14,99 euro

6. Pure Color Envy Sculpting Lipstick Emotional - Estée Lauder - 32,90 euro

7. Retro Matte Liquid Lipcolour Carnvivorous - Mac - 24,95 euro

8. Grand Rouge Matte ‘Cassis’ - Yves Rocher - 15,95 euro

9. Colour Elixir Velvet Matte Lipstick ‘Desert’ - Max Factor - 14,99 euro

10. Rouge Zinnia - Dior - 39 euro

LEES OOK