Zlatan Ibrahimovic toont zich een heel slechte verliezer na pijnlijke nederlaag in de MLS

In de Amerikaanse MLS zijn de vier ploegen die nog kans maken op de titel bekend. Na Toronto FC en Seattle plaatsten vannacht ook Atlanta en LAFC zich voor de halve finales. Tot grote frustratie van Zlatan Ibrahimovic.

De Zweedse superster lonkt al een tijdje naar Europa en dan vooral Italië. Zo zou Napoli serieuze interesse hebben in de 38-jarige spits en dus was de “Derby of Los Angeles” mogelijk zijn laatste wedstrijd in de Amerikaanse voetbalcompetitie. LA Galaxy ging namelijk met 5-3 onderuit tegen stadsgenoot LAFC. Ibrahimovic scoorde wel zijn 31ste van het seizoen, maar grote rivaal Carlos Vela deed beter met twee doelpunten voor de thuisploeg.

Ibrahimovic blijft natuurlijk een geboren winnaar en was dan ook bijzonder teleurgesteld door de uitschakeling van zijn team. Bij het verlaten van het veld werd hij uitgejouwd door enkele fans van LAFC en dat kon hij allerminst appreciëren. De Zweed reageerde vervolgens nogal kinderachtig door zijn intiem delen vast te nemen… Dan maar meteen het vliegtuig op naar Napels?

 

 

Door Vincent Van Genechten
AANGERADEN
Meest recent