Gluren bij BV’s: Ella Leyers is trots op haar beha, ook Kobe Ilsen heeft niet veel om het lijf

Van ijsjes in zomerse omstandigheden, ingegraven buikjes in het zand en overbodige bovenkleding: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Feest ten huize presentatrice Siska Schoeters. Minnie, haar dochtertje met presentator Tomas De Soete is drie jaar. ‘Jij leeft nog en wij ook . Daarom is deze verjaardag misschien wel een prestatie voor heel het gezien”, schrijft ze er bij wijze van grapje bij. “Blijf zoals je bent, klein Monster.”

Zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader zet een hit van Marco Borsato op een grappige manier naar zijn hand. De reden? Zijn rood truitje.

De voormalige K3-zangeres Josje Huisman heeft honderd hoeden ontworpen voor Xandres en het resultaat mag er wezen. Op een van de beelden denken we spontaan aan popkoning Michael Jackson.

De neon trend proberen? Televisiegezicht Olga Leyers toont het goede voorbeeld in een felgroene jas en metallic roze lippenstift.

View this post on Instagram

??????

A post shared by Olga Leyers (@olgaleyers) on

Zussen Ella en Dorien Leyers en hun nicht Aude poseren op Instagram in lingerie. Dat heeft alles te maken met het honderdjarige bestaan van Belgisch lingeriebedrijf Van de Velde, dat onder meer de beha’s van Prima Donna maakt.

Met Halloween in aantocht wil je geen ongure creaturen tegenkomen op straat, maar voor de noir side van acteur Kevin Janssens willen we misschien toch een uitzondering maken…

View this post on Instagram

Noir

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens1) on

Presentator en programmamaker Kobe Ilsen zit in het Noorse Oslo. In de sauna om precies te zijn. En meer textiel dan een handdoek was daar niet mee gemoeid.

Geef meisjes waterijsjes en je krijgt ontwerpster Eline De Munck en actrice Lize Feryn als ‘watermijsjes’.

Acteur Matteo Simoni en zijn zwangere vriendin Loredana vertoeven momenteel in Portugal, waar vakantiekiekjes gemaakt worden van haar bolle buik.

View this post on Instagram

Groetjes uit Portugal ????

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

bekijk ook

Olga Leyers komt stevig ten val tijdens zeepkistenrace: “Net wanneer ik dacht dat mijn dag niet meer beter kon”

Ella Leyers geeft haar beste imitatie van de ‘Temptation’-deelnemers

Door vwh
AANGERADEN