Heidi Van Tielen bevallen van zoontje: “Hij is er!”

Heidi Van Tielen (34) is bevallen van een zoontje met de naam Magnus. Dat heeft de voormalige presentatrice bij Qmusic fier aangekondigd op Instagram. “Ik wil niks liever dan jou gelukkig maken”, klinkt het trots.

ehu

“HIj is er!”, schrijft Van Tielen op Instagram. “Het allermooiste mannetje van mijn dromen, het mannetje dat van mij een mama maakt. Welkom Magnus, jouw naam is het Latijnse woord voor groot(s), maar blijf voorlopig nog maar even klein. Ik wil niks liever dan jou gelukkig maken.”

Heidi Van Tielen trok eerder dit jaar de deur van Qmusic achter zich dicht om zich ten volle te concentreren op het aankomende moederschap. “Ik begrijp dat mijn beslissing veel mensen verbaast”, vertelde ze daarover. “Waarom geeft ze zo’n droomjob op? Net nu? Maar er is meer in het leven dan enkel je droomjob uitoefenen. Onderschat ook niet hoe hoog het werkritme ligt. Ik heb mijn job elf jaar lang altijd op de eerste plaats gezet en heb het heel erg graag gedaan, maar je raakt zo ook vergroeid met wat je doet. Het is heel intensief. Ik wil mijn leefwereld weer opentrekken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook