Tweede kans voor Davy Parmentier met ‘Wat een dag’

Foto: Wat Een Dag

Nieuwbakken talkshowhost Davy Parmentier krijgt na de fel bekritiseerde proefaflevering vorige week vanaf vanavond een nieuwe kans met Wat een dag. Van maandag tot en met donderdag rond een uur of elf ’s avonds krijgen kijkers telkens tien nieuwsitems van de dag voorgeschoteld. Wat er veranderd zal zijn tegenover vorige week, is afwachten.

“Feedback van de kijkers kunnen we elke dag meenemen. Dat doen we ook met de uitzending van vorige week”, zegt VTM-woordvoerster Sara Vercauteren. “Het voordeel van een dagelijkse laatavondshow is dat je kan blijven sleutelen en experimenteren. Het zal nooit af, perfect of vlekkeloos zijn. En misschien is dat ook niet de bedoeling.”

LEES OOK. VTM haalt pilootaflevering ‘Wat een dag’ offline: “Staat los van kritiek en slechte recensies” (N+)

De kritiek vorige week was niet mals. Vooral het fragment waarin Pascal Braeckman de dood van zijn vriendin Marieke Vervoort prompt te horen kreeg, stootte velen tegen de borst. VTM haalde de talkshow nadien zelfs van hun online platform Stievie en ook via digitale tv kon het programma niet meer bekeken worden. Al was dat volgens de zender niet het gevolg van de slechte commentaar.

Door eadp