VTM-talkshow ‘Wat een dag’ na één dag al kwart van kijkers kwijt

Foto: Wat Een Dag

Lokte ‘Wat een dag’ maandag nog 202.000 kijkers om 23 uur voor hun scherm, dan was dat dinsdagavond al een kwart minder. Nog slechts 146.000 kijkers zapten naar VTM voor de talkshow met Davy Parmentier.

Dat zijn er wel nog altijd meer dan de kijkcijfers voor de proefaflevering van vorige week dinsdag. Toen keken er amper 103.000 kijkers, al valt dat wellicht grotendeels te wijten aan de onaangekondigde lancering op antenne.

De aflevering van vorige week dinsdag kreeg al bakken kritiek, maar ook na de eerste, echte aflevering maandag spaarden de kijkers het nieuwe programma niet. “Zoooo slecht”, “Bagger” en “Wellicht de slechtste talkshow ooit gemaakt” klonk het op sociale media. Met de cijfers van maandag waren ze bij VTM nog tevreden. “200.000 kijkers, dat is een prima resultaat voor een programma dat om 23 uur start”, zei VTM-woordvoerder Sara Vercauteren woensdag in onze krant.

LEES OOK. Coryfee Jan Van Rompaey stelt zich vragen bij talkshow ‘Wat een dag’: “Wie gaat bij VTM presentator Davy Parmentier terechtwijzen?” (+)