De gevaren van een halloweenoutfit: studente botst met wagen, hulpdiensten denken dat ze dood is

© Twitter

Hulpverleners in de Amerikaanse staat Ohio dachten een jammerlijk overlijden te moeten vaststellen na een auto-ongeluk, maar kregen de schrik van hun leven toen het lijkbleke en zwaar bebloede slachtoffer plots fluks uit haar wagen stapte.

jvh

De 20-jarige Sidney Wolfe reed afgelopen maandag naar huis nadat ze in een spookhuis ter ere van Halloween promotie had gemaakt voor een toneelstuk. Welk toneelstuk? Een bewerking van de horrorfilm ‘Carrie’, waarin Wolfe de hoofdrol speelt: een gepest meisje met telekinetische krachten dat in de climax van de film doorweekt wordt in varkensbloed. Wolfe had dan ook een gescheurde jurk aangetrokken, en hing vol vals bloed.

Nadat Wolfe met haar wagen een hert had aangereden, stopte een barmhartige samaritaan om het meisje te helpen. “Hij was helemaal geschokt”, aldus Wolfe. “En ook de politieagenten die eerst ter plaatse waren konden hun ogen niet geloven. Ze bleven maar vragen of ik geen medische hulp nodig had. En daarna kwamen een hoop nieuwe agenten, die niet konden geloven dat hun collega’s al dat bloed maar negeerden.

Ondanks haar uiterlijk kwam Wolfe ervan af met een blauwe plek op haar been.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK

Nu in het nieuws