Matthew McConaughey viert zijn vijftigste verjaardag met debuut op Instagram

© Photo News

Matthew McConaughey besloot om voor zijn vijftigste verjaardag een nieuw avontuur aan te gaan en zijn eerste filmpje te delen op Instagram. “Ik ben een beetje nerveus”, klinkt het daarin.

flb

In zijn eerste post vertelt Matthew McConaughey dat hij een beetje zenuwachtig is voor deze stap. “Dit is de eerste keer dat ik mezelf en mijn ideeën met de wereld deel en dat is wat eng omdat ik eerlijk gezegd alleen gewend ben monologen te houden”, grapt hij. “Ik weet niet helemaal zeker of ik toe ben aan een dialoog. Maar ik weet dat dat hier gebeurt, dus ik kijk ernaar uit.”

De acteur zegt op Instagram graag te willen laten zien wie hij is. “Ik ben benieuwd of dat overkomt. Of je het grappig vindt, of je er misschien even over na zal denken. Of je er even stil van wordt en een ommetje wil maken. Maar laten we er gewoon wat lol mee hebben.”

Binnen een dag verzamelde hij een respectabele 600.000 volgers en wordt in elk geval warm onthaald door fans en celebrities als Reese Witherspoon en Kevin Jonas. Hij volgt met zijn debuut in de voetsporen van Jennifer Aniston, die vorige maand voor het eerst op Instagram ging. Zij had een record met een miljoen volgers na amper 5 uur en 16 minuten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook