TIPS. Magische gin en een middel tegen puistjes

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Lien trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Magische gin

 

 

Op zoek naar manieren om je gasten tijdens de feestdagen te betoveren aan tafel? Dan is het een goed idee om de zelfgemaakte, magische gin van de Limburgse Vallina Nelles met Griekse roots te serveren. In combinatie met een tonic naar keuze wordt de alcoholische drank in een mysterieus blauw plots lavendelpaars. Lekker, mooi om te zien en pure magie!

Vraag naar de gin via www.vallinasgin.be

Winkel om te beleven

 

Wie er dit jaar vroeg bij wil zijn om kerstcadeautjes te kopen of de grote drukte voor wil zijn, kan in Berchem naar de gloednieuwe belevingswinkel Nr. 13. In het concept van Björn Verlinden, de ontwerper en oprichter van Het Belgische label Double Stitched, staan Belgische merken om te ontdekken centraal.

Open op woensdagen tot zaterdagen, vanaf 2 november tot en met 31 januari. Gesloten op feestdagen. Meer info via Facebook.

Puistjes aanpakken

 

Boodschap aan volwassenen die nog steeds worden geplaagd door puistjes: het Belgische beautymerk Pannoc heeft een nieuwe gezichtscrème samengesteld om onregelmatigheden aan te pakken. Het product belooft je huid te hydrateren en te matteren, want een goede hydratatie is volgens de ontwikkelaars een must om extra talgproductie (lees: meer puistjes) te voorkomen.

Te koop in de (online) apotheek voor 15,80 euro (50 ml). Tip: combineer met andere stappen uit het gamma voor het beste puistvrije resultaat. www.pannoc.eu

Duurzaam denim

 


Het Deense ledinglabel Samsøe Samsøe lanceert samen met  stijlicoon Sophia Roe een volledig duurzame denim-collectie ‘Blue Belief’. Die bestaat volledig uit sustainable stoffen en afwerking, zo dringt het merk overtollig gebruik van water tijdens het productieproces terug. Wie jeans uit deze lijn koopt, schenkt automatisch een euro aan Charity: Water, een Amerikaanse non-profitorganisatie die schoon water wil voor iedereen.

De lijn is vanaf 22 november verkrijgbaar in de flagship stores van het merk in Antwerpen en Brussel, in geselecteerde verkooppunten en via samsoe.com

 

 

 

Door hvw